Region

Svet

Nova sezona emisije Moja velika svadba na TV Prva

Pozivnice, burme, izbor venčanice i odela, spisak gostiju, rezervacija restorana. Toliko posla i ponekad stresa za samo jedan događaj - svadbu. Ipak, moguće je da i to rešite za vrlo kratko vreme i to kroz emisiju "Moja velika svadba", koja se od ove sezone sa Pinka preselila na Prvu srpsku televiziju.

Nova sezona emisije Moja velika svadba na TV PrvaTV šou koji je do sada usrećio oko 400 parova i koji je već devet sezona u vrhu gledanosti, emitovaće se utorkom i sredom od 22.15 na Prvoj TV.

Voditeljka Irena Stojanović, koja je i urednik emisije, tvrdi da će gledaoci tek uživati u "Svadbi".

"Nova sezona u novom ruhu, i slobodno mogu reći nikad bolja! Više nismo samo u Srbiji i regionu, već smo krenuli i u inostranstvo", kaže Stojanovićeva. "Bili smo u Španiji i Albaniji... Zabeležili smo neverovatne svadbene običaje tih krajeva, upoznali neobične ljude, zanimljive predele, različite porodice i kulture. Mislim da do sada nismo imali priliku da vidimo ovakve odnose između dece i roditelja, muževa i žena, ali sačekajte početak emitovanja pa ćete se i sami uveriti."

Ekipa emisije "Moja velika svadba" trudi se da mladencima priušti sve što je potrebno za njihov veliki dan, a u pomoć Ireni i ovoga puta pritrčaće voditelj Miki Đuričić koji je trenutno u rijalitiju Farma 5.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>