Region

Svet

Svekar Goge Sekulić: Neću više da čujem za Gogu, ona priča gluposti!

Kako i zašto joj je preminuo suprug, još uvek su pitanja koja Gogi Sekulić ne daju mira, te nakon njene poslednje izjave da je on umro zbog prokletstva koje je bačeno na njegovog oca Zorana i njegovu agenciju za vidovnjake koju je nekada imao, stariji Ramović tvrdi da su to budalaštine.

Svekar Goge Sekulić: Neću više da čujem za Gogu, ona priča gluposti!



Goga Sekulić tužila svekrvu!
"Uopšte više neću da komentarišem takve budalaštine. Njeno ime neću više ni da čujem, ona za mene ne postoji. Neću da govorim o osobi koja samo i isključivo želi medijsku pažnju", rekao je Ramović kada smo ga pozvali i pitali šta on misli o prokletstvu koje je spominjala Goga Sekulić intervjuu za "Svet".

"Lagali su napaćene majke da će se njihovi sinovi vratiti sa ratišta iako su oni bili mrtvi. Iste te majke su ih proklele. Ima još stvari zbog kojih je Zoran i krivično odgovarao. Mog muža ništa ne može da vrati, ali me mnogo boli to što njegovi roditelji pokušavaju da sruše sve ono lepo što smo imali. Oni ne blate mene, već svog pokojnog sina, koji to nikako ne zaslužuje", ispričala je Goga, a otkrila je da su Igor i ona tražili novac od Zorana za lečenje njenog supruga, ali da im on nije dao, što stariji Ramović nije želeo da komentariše.

"To zaista neću da komentarišem", kratko je dodao Zoran, koji tvrdi da od Gogine priče da će sa svojom bivšom suprugom Zoricom završiti na sudu zbog stana u Sarajevskoj, od čije prodaje bi trebalo da vrati dug od 20.000 evra, nema ništa.

"Kakav crni sud? Molim vas, gde ste čuli da neko može da vas tuži i dobije sudski proces za ovako nešto? To je Zoričin stan i ja vam kažem da je nemoguće da Goga dobije taj proces", tvrdi Zoran Ramović.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Dušan Milenković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>