Region

Svet

Sandra Meljničenko po drugi put postala tetka

Pre nešto manje od mesec dana, džetseterka Sandra Meljničenko po drugi put je postala tetka nakon što je njen brat Milan Nikolić dobio sina kojem su porodice Nikolić i Meljničenko zajedno nadenule ime Aleksej

Sandra Meljničenko po drugi put postala tetkaIako joj je za apsolutnu sreću dovoljan i osmeh njene jednoipogodišnje ćerkice Tare, svetska džetseterka Sandra Meljničenko (36) nestrpljivo je iščekivala da po drugi put postane tetka. Želja joj se ispunila pre nepunih mesec dana kada su njen brat i Milan Nikolić i njegova supruga Ana dobili sina.

Beba je odmah pridobila simpatije porodica Meljničenko i Nikolić koje su zajedno provele dobar deo leta na luksuznom imanju na Antibima. Naslednik Sandrinog brata rođen je u porodilištu Lenval u Nici, baš kao i njegova sestrica od tetke Tara Andrejevna Meljničenko.

Po zajedničkoj želji Andreja i Sandre Meljničenko te njenog brata Milana i snaje Ane dečak je nazvan Aleksej, a svi koji su ga videli kažu da neodoljivo liči na svog tatu. Iako se često daje i u Rusiji, Aleksej je jedno od najzastupljenijih muških imena i u Srbiji i spada među sto najpopularnijih srpskih muških imena. Koren imena potiče od grčke reči aleks, što znači zaštitnik. Zaštitinici malom Alekseju, osim njegovim roditelja, biće i ponsona tetka koja se pre nekoliko godina neizmerno obradovala i kada je na svet došlo bratovljevo prvo dete - sada već trogodišnja Anika.

Autor: M.P.
Izvor: Story
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Didi osvaja Ameriku: Da li je Dijana Janković potpisala ugovor sa Sony-jem? FOTO

Didi osvaja Ameriku: Da li je Dijana Janković potpisala ugovor sa Sony-jem? FOTO

Pevačica i modna dizajnerka Dijana Didi Janković izgleda da će opravdati nadimak koji su joj fanovi nadenuli – internacionalna diva! Naime, zgodna brineta prošle nedelje otputovala je za Ameriku, a na njenim profilima na društvenim mrežama osvanule su fotografije sa sastanka u jednoj od najeminentnijih svetskih izdavačkih kuća Sony Music.

Vest sa galerijom27. jun 2016

Otkrivamo vam tajnu: Pogledajte šta radi Maya Berović!

Otkrivamo vam tajnu: Pogledajte šta radi Maya Berović!

Od kako se pojavila na javnoj sceni, Maya Berović ni jednim svojim postupkom nijedala povoda da se priča loše o njoj. Nizala je hit za hitom, pa sada važi za pevačicu čija svaka pesma postane hit, ali o njoj nikada nije bilo tračeva i skandala.

Vest sa galerijom27. jun 2016