x
Region
Sandra Meljničenko po drugi put postala tetka
2. septembar 2013. 20:46
Pre nešto manje od mesec dana, džetseterka Sandra Meljničenko po drugi put je postala tetka nakon što je njen brat Milan Nikolić dobio sina kojem su porodice Nikolić i Meljničenko zajedno nadenule ime Aleksej


Iako joj je za apsolutnu sreću dovoljan i osmeh njene jednoipogodišnje ćerkice Tare, svetska džetseterka Sandra Meljničenko (36) nestrpljivo je iščekivala da po drugi put postane tetka. Želja joj se ispunila pre nepunih mesec dana kada su njen brat i Milan Nikolić i njegova supruga Ana dobili sina.

Beba je odmah pridobila simpatije porodica Meljničenko i Nikolić koje su zajedno provele dobar deo leta na luksuznom imanju na Antibima. Naslednik Sandrinog brata rođen je u porodilištu Lenval u Nici, baš kao i njegova sestrica od tetke Tara Andrejevna Meljničenko.

Po zajedničkoj želji Andreja i Sandre Meljničenko te njenog brata Milana i snaje Ane dečak je nazvan Aleksej, a svi koji su ga videli kažu da neodoljivo liči na svog tatu. Iako se često daje i u Rusiji, Aleksej je jedno od najzastupljenijih muških imena i u Srbiji i spada među sto najpopularnijih srpskih muških imena. Koren imena potiče od grčke reči aleks, što znači zaštitnik. Zaštitinici malom Alekseju, osim njegovim roditelja, biće i ponsona tetka koja se pre nekoliko godina neizmerno obradovala i kada je na svet došlo bratovljevo prvo dete - sada već trogodišnja Anika.

Autor: M.P.
Izvor: Story
Foto: Facebook

   
| More    
Sandra Meljničenko će sredinom oktobra doputovati sa ćerkom u Beograd, gde će posetiti majku i prijatelje. Ovo će biti prvi put da bivša "modelsica" dovodi dvogodišnju Taru u Srbiju.
25. septembar 2014. 10:57
Nekadašnja članica grupe "Models" Sandra Meljničenko krajem juna dolazi u Srbiju. Supruga ruskog milionera Andreja Meljničenka prvi put će nakon porođaja doći u svoj rodni grad, i to sa svojom ćerkicom Tarom.
26. maj 2014. 12:18
Pre dva meseca je navodno bačena bomba na porodičnu kuću Sandre Meljničenko u Beogradu u kojoj žive njena majka i brat, a povodom ovog incidenta oglasio se čovek koji tvrdi da je jedan od osumnjičenih.
16. april 2014. 12:05
Gagi Đogani otkrio je da je davne 1991. godine bio u strastvenooj vezi sa suprugom ruskog milijardera, Sandrom Meljničenko, tada Nikolić.
22. decembar 2013. 14:11
Hrvatska pevačica Nina Badrić otputovala je u Moskvu, te tamo posetila svoju dugogodišnju drugaricu, bivšu članicu grupe Models, a sada milijarderku, Sandru Meljničenko.
18. decembar 2013. 21:57
Bivša modelsica Sandra Meljničenko, udata za ruskog milijardera Andreja, od svoje "jače polovine" dobila je auto vredan čak 1,2 miliona evra! U pitanju je auto iz limitirane serije kompanije Ferari.
25. novembar 2013. 10:39
Bračni supružnici Sandra i Andrej Meljničenko u tajnosti su posetili srpsku prestonicu, kako bi videli bebu Sandrinog rođenog brata Milana Nikolića, čija se žena Ana porodila pre mesec dana.
8. oktobar 2013. 15:36
Sandra Meljničenko, supruga prebogatog ruskog tajkuna Andreja, strahuje za svoje bogatstvo, te svi posetioci njihovog doma potpisuju poseban ugovor kojim se obavezuju da nikome neće otkriti lokaciju vile.
3. oktobar 2013. 13:52
Pre nešto manje od mesec dana, džetseterka Sandra Meljničenko po drugi put je postala tetka nakon što je njen brat Milan Nikolić dobio naslednika Alekseja koji je rođen u Nici kao i njena devojčica Tara.
16. septembar 2013. 13:08
Jedan od najbogatijih parova na svetu Sandra i Andrej Meljničenko biće gosti na svadbi Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića.
20. maj 2013. 10:01

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus