Najnovije vesti

Biografija: Jelena Golubović učesnica Farme 5 (Video)

Jelena Golubobić je glumica i rediteljka, a javnosti je poznata i po sukobu sa još jednom učesnicom domaćih rijalitija Vesnom Vukelić Vendi.

Biografija: Jelena Golubović učesnica Farme 5 (Video)Biografija: Igor Starović učesnik Farme 5 (Video)
Vendi i Jelena posvađale su se pre više od 10 godina gostujući u emisiji kod Jelene Bačić Alimpić kada su jedna drugu častile brojnim uvredama. Rediteljku pozorišnih komada smo imali prilike da vrlo dobro upoznamo i kada se u javnosti pojavila njena fotografija iz Dalijevog muzeja na kojoj je otkrila grudi.

Svoje učešće u Farmi 5 krstila je izjavom da na imanju ne bi želela da vidi Jelenu Karleušu, uprkos tome što će ostatak rijalitija provesti pod istim krovom sa pevačicinom majkom.Autor: M.P.
Foto: Facebook

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Suzana Mančić "osvežila" intimne delove tela

Suzana Mančić

Suzana Mančić i te kako vodi računa o svom izgledu i u 59. godini, pa je nakon zatezanja kapaka, ugradnje silikona i brojnih kozmetičkih tretmana, odlučila da se malo "posveti" i intimnim delovima tela.

Tekstualna vest24. februar 2015

Nikolija Jovanović se oglasila nakon gubitka bebe

Nikolija Jovanović se oglasila nakon gubitka bebe

Nakon što je Relja Popović, sinoć putem društvene mreže Fejsbuk, saopštio tužnu vest da su on i Nikolija Jovanović izgubili bebu, tim povodom oglasila se i mlada pevačica koja je želela da stane na put svakakvim spekulacijama.

Tekstualna vest24. februar 2015

Region

Svet