Svet

Region

Knjiga Kejt buduća kraljica otkriva sve probleme Kejt Midlton i princa Vilijama od početka veze! (Foto)

U novoj knjizi "Kejt - buduća kraljica" otkrivene su mnoge stvari o vezi Kejt Midlton i princa Vilijama od trenutka kada su započeli vezu pa sve do trenutka kada se rodio mali princ Džordž Aleksandar Luis.

Knjiga Kejt buduća kraljica otkriva sve probleme Kejt Midlton i princa Vilijama od početka veze! (Foto)



Par koji trenutno važi za jedan od najpopularnijih na planeti i koji izgleda kao da živi savršenim životom definitivno je prošao kroz mnoge probleme u životu, a među njima je i kriza koju je Kejt proživela za svoj 25. rođendan. Naime, tek što su otkriveni detalji o smrti princeze Dajane Kejt je 2007. proslavljala svoj 25. rođendan i borila se sa paparacima koji je nikako nisu ostavljali na miru, a ona je živela u strahu da će proći isto kao i Dajana, budući da su je konstantno "jurili" kako bi je slikali, a to je sve podsećalo na tragičnu smrt princeze Dajane.


Foto: zimbio.com

U trenutku kada je princ Vilijam došao kod Kejt kako bi joj čestitao rođendan pronašao ju je potpuno uplašenu, deprimiranu i u suzama. U tom trenutku Kejt je još uvek bila samo prinčeva devojka, a baš kada je trebalo da uplove u ozbiljnije vode, njihova veza bila je u krizi zbog razdvojenosti, budući da se Kejt sama nosila sa pritiskom koji su na nju vršili brojni mediji.

U knjizi "Kejt - buduća kraljica" piše da je kraljica izvukla situaciju i da je savetovala Kejt da se posveti humanitarnom radu kako bi skrenula misli od haosa koji joj je medijska pražnja pravila u životu.


Foto: csmonitor.com

Ubrzo posle toga, Kejt se zaista posvetila humanitarnom radu, ali su se pojavile fotografije Vilijama koji flertuje sa devojkama na odmoru i ponaša se vrlo prisno sa njima po žurkama. Tada je Kejt odlučila da mu postavi ultimatum - ili će joj se potpuno posvetiti ili će se njihova veza završiti. Vilijam je u tom trenutku imao 24 godine i nije bio spreman da se u toj meri obaveže pa je usledio logičan rasplet - raskid.

Vilijam i Kejt su ubrzo izgladili odnose i pomirili se uz obećanje Kejt Midlton da će ga čekati da se uozbilji i bude spreman na brak, a koje je držano u tajnosti. Već godinu ipo kasnije ovaj par se verio, a zatim i venčao da bi na kraju dobili i naslednika.


Foto: AFP

U knjizi se takođe navodi da su se Kejt i Vilijam upoznali još 1999. godine na prinčevom imanju, a da su se posle toga čak i videli nekoliko puta. Prolazeći zajedno kroz mnoge periode života ovaj par dobro se upoznao pre nego što se odlučio na potomstvo, a sada izgledaju i verovatno jesu jedan od najskladnijih parova na planeti.

Autor: M.P.
Foto naslovna: babble.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>