x
Region
Nikolina Pišek leči rane uz vreli ples
17. avgust 2010. 15:06
Popularna hrvatska voditeljka Nikolina Pišek, koja od nedavno pušta korenje i na ovim prostorima, svim silama se trudi da posle raskida sa verenikom Kristijanom Curavićem pokaže ljudima oko sebe kako je uspešno prebolela veliku ljubav.


Nakon dugogodišnje veze sa hrvatskim "mačo menom," Nikolina noći provodi sa prijateljima, opijena po klubovima. Naime pre neko veče viđena je kako celče večeri na podijumu igra uz šipku, dok cela diskoteka gleda u nju. Atraktivna voditeljka na ovaj način verovatno leči ljubavne rane i nedostatak pažnje koju joj je Kris poklanjao i tvrdi da i dalje veruje u ljubav.

   
| More    
Nikolina Pišek ponovo se našla u ulozi modnog kritičara kada je u emisiji Bulevar iskritikovala izgled naše najveće folk zvezde Svetlane Cece Ražnaović. Šarmantna voditeljka se našalila na račun pevačicine frizure tokom jučerašnjeg suđenja.
10. april 2014. 13:39
Nikolina Pišek je nedavno usvojila štene i to lutalicu. Njena nova prijateljica je dobila veoma neobično ime za jednog psa. Naime, Nikolina ju je nazvala po poznatoj glumici, i time iznenadila svoje fanove.
9. april 2014. 21:35
Nikolina Pišek prokomentarisala je kreaciju Severine Vučković koju je nosila na ztvaranju beogradskog Fashion Weeka. Voditeljka poznata po britkom jeziku izjavila je kako joj pevačica liči na likove iz naučno fantastičnih filmova.
2. april 2014. 09:36
Nikolina Pišek i Vidoje Ristović, otkako su se venčali uživaju u svojoj ljubavi, ali ne opterećuju se time da imaju zajedničku decu. Nikolina ne poriče da bi bila srećna ako ostane u drugom stanju, ali pošto i ona i njen suprug imaju decu, sve su prepustili slučaju.
5. mart 2014. 23:10
Voditeljka Nikolina Pišek, odnosno Ristović, objavila je na svom profilu na Fejsbuku fotografije sa medenog meseca koji je provela sa Vidojem i to na Maldivima.
27. februar 2014. 10:21
Nakon što su pojedini mediji objavili vest da je automobil marke "Porše Kajen" Nikoline Pišek izgoreo prošle srede u Šumatovačkoj ulici na Vračaru, voditeljka demantuje ove spekulacije i otkriva da ona uopšte ne poseduje ovakvo luksuzno vozilo.
25. februar 2014. 14:15
Nikolina Pišek konstatovala je da vreme naprosto leti, i za to ona ima posebno merilo. Naime, ona je na društvenim mrežama objavila svojevrsnu "fotografiju-štopericu", kojom je otkrila da je od njenog venčanja sa Vidojem Ristovićem prošao već 131 dan.
14. januar 2014. 16:30
TV lice Nikolina Pišek poslednje je trenutke 2013. godine provela u švajcarskom odmaralištu Sent Moricu, odakle je svim svojim fanovima poslala novogodišnju čestitku.
6. januar 2014. 11:27
Nikolina Pišek (odnedavno Ristović) se teško oporavlja od nedavnog incidenta kada su joj komšijska tri psa u novozagrebačkom naselju usmrtila kućnog ljubimca i ozledila mlađeg brata Domagoja koji je pretrpeo potres mozga.
4. decembar 2013. 14:05
Voditeljka Nikolina Pišek pretrpela je veliki šok kada je doznala da su psi njenog komšije napali njenog mlađeg brata Domagoja i njihova dva ljubimca, koker španijele Majka i starijeg Tajsona, koji je nakon incidenta podlegao ozledama.
2. decembar 2013. 16:14

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus