Najnovije vesti

Nikolina Pišek leči rane uz vreli ples

Popularna hrvatska voditeljka Nikolina Pišek, koja od nedavno pušta korenje i na ovim prostorima, svim silama se trudi da posle raskida sa verenikom Kristijanom Curavićem pokaže ljudima oko sebe kako je uspešno prebolela veliku ljubav.

Nikolina Pišek leči rane uz vreli plesNakon dugogodišnje veze sa hrvatskim "mačo menom," Nikolina noći provodi sa prijateljima, opijena po klubovima. Naime pre neko veče viđena je kako celče večeri na podijumu igra uz šipku, dok cela diskoteka gleda u nju. Atraktivna voditeljka na ovaj način verovatno leči ljubavne rane i nedostatak pažnje koju joj je Kris poklanjao i tvrdi da i dalje veruje u ljubav.

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti

Komentari

Goca Tržan: Ivanu ne branim da viđa ćerku!

Goca Tržan: Ivanu ne branim da viđa ćerku!

Goca Tržan važi za brižnu majku, te se trudi da što više svog slobodnog vremena provede sa Lenom. Iako se često sa Ivanom Marinkovićem svađala preko medija, pevačica kaže da svom bivšem suprugu ne brani da viđa ćerku, jer ona zaslužuje da ima oca.

Tekstualna vest9. decembar 2014

Aleksandra Džidža Stojković korigovala usne (Foto)

Aleksandra Džidža Stojković korigovala usne (Foto)

Aleksandra Stojković Džidža  veoma je aktivna po društvenim mrežama i često sa svojim pratiocima deli razne fotografije iz svog privatnog života, ovog puta mlada pevačica iznenadila je fanove napućenijim usnama nego ranije.

Tekstualna vest8. decembar 2014

Region

Svet