Region

Svet

Dejan Milićević prodaje stan za 160.000 evra!

Luksuzni salonac, u kojem se nalazi i studio Dejana Milićevića, dat je na prodaju, navodno, zbog nagomilanih dugova proslavljenog fotografa i reditelja nekih od najboljih muzičkih spotova kod nas.

Dejan Milićević prodaje stan za 160.000 evra!



Dejan je postavio oglas u kojem stan izgrađen 1937. godine u strogom centru Beograda od 60 kvadratnih metara, koji je nasledio od bake, nudi za 160.000 evra. Navedeno je da se prodaje s vrlo skupim i ekstravagantnim enterijerom.

"Ispod te cene ne želi da ide, jer je u velikim dugovima. Trenutno mu, koliko sam upoznat, potražuju više od 50.000 evra. Da zlo bude veće, još pre dve i po godine je pozajmio duplo manje, ali kako nije uspevao da sve vrati, polako je išla kamata na kamatu i sada je u ogromnom problemu. On je svojevremeno i u rijaliti "Dvor" ušao kako bi se izvukao iz svega, ali mu taj plan nije pošao za rukom", kaže sagovornik Kurira blizak Milićeviću.

On ističe da je Dejan veoma razočaran u pojedine svoje dugogodišnje muze sa estrade.

"Stan je fantastičan i nije mu bilo do prodaje. Pokušavao je da pozajmi novac od nekoliko pevačica, ali mu je bukvalno svaka okrenula leđa umesto da mu se nađe u nevolji. Užasno je razočaran. Mislio je da je bolje dugovati prijateljima nego kamatašima, ali one za to nisu imale sluha. Ima i onih koje mu još nisu isplatile sav novac za spotove. Nekima je drugarski spuštao cenu, a one mu čak i to duguju",  rekao je pomenuti izvor.

Milićević, međutim, kategorično tvrdi da nikome nije dužan. "To je čista glupost! Kakvi dugovi, to je netačna informacija. Prodajem stan jer je mali i treba da se preselim u veći. Potrebno mi je više prostora. Nemojte da mi pravite pakao od života",  kazao je Dejan.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>