Region

Svet

Region

Stefan Kapičić i Miranda Viđak ipak zajedno? (Foto)

Glumac Stefan Kapičić i dizajnerka Miranda Viđak i dalje su zajedno uprkos spekulacijama o njihovom raskidu koje su pokrenute početkom godine.

Stefan Kapičić i Miranda Viđak ipak zajedno? (Foto)



Mirandu su nedavno povezivali i sa hrvatskim glumcem Ivanom Hercegom, ali izgleda da ovaj par i dalje uživa u ljubavi. Iako se par nije oglašavao povodom spekulacija o raskidu kada je dizajnerka otputovala u Los Anđeles, a Stefan ostao u Hrvatskoj kako bi snimao seriju "Larin izbor", na Tviteru su razmenili romantične poruke prema kojima su demantovali priče o kraju ljubavne priče.



Ovako je izgledala prepiska poznatog srpskog glumca sa hrvatskom dizajnerkom. Emocije među ovim parom još uvek postoje, ali je Stefan na ovoj društvenoj mreži objavio i fotografiju na kojoj je pisalo: "Prošlost je prošla. Je***o je pusti da ode!", na kojoj je ostavio komentar: "Mislim da je vreme…".

Kada su u januaru ove godine u medijima pokrenute priče o razvodu, oglasila se i njihova predstavnica za medije koja je potrvdrila da par više neće živeti na istoj adresi, ali da to ne znači da su raskinuli.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: jutarnji.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>