Region

Svet

Sara Jovanović i Nenad Knežević Knez učesnici novog muzičkog takmičenja

Sara Jovanović i  Nenad Knežević Knez dvoje su od deset takmičara novog šoua "Tvoje lice zvuči poznato", koji od jeseni kreće na "Prvoj televiziji".

Sara Jovanović i Nenad Knežević Knez učesnici novog muzičkog takmičenja



Među poznatima koji će se tri meseca takmičiti, pevati i imitirati mogli bi da se nađu i pevačica Jelena Tomašević i glumac Sergej Trifunović.

Veliki šou, koji je sa izuzetnom gledanošću startovao ove godine u Grčkoj, a trebalo bi od ove jeseni da počne sa emitovanjem i u više zemlja sveta, te i kod nas, izuzetno je produkcijski zahtevan, skup i trebalo bi da nadmaši sva muzička takmičenja do sada.

Format emisije "Tvoje lice zvuči poznato" takav je da učesnici ovoga puta neće samo pevati i plesati već će i imitirati poznatu ličnost čije hitove izvode. Dakle, ako Sara bude dobila pesmu Ejmi Vajnhaus, moraće da se preruši u nju i ubedi žiri u svoju transformaciju. Zato će o poznatima i njihovim nastupima brinuti timovi stilista, šminkera, kostimografa...

Pevač koji se devedesetih proslavio hitovima "Vjeruj" i "Nijedna žena na svetu" Knez vraća se pred kamere, i to kao takmičar muzičkog šoua. Pridružiće mu se mlada pevačica Sara Jovanović, koja je slavu stekla kao finalistkinja "Prvog glasa Srbije" i jedna od tri članice grupe "Moje tri", koje su predstavljale našu zemlje na ovogodišnjem Evrosongu.

Takmičare će, osim žirija, ocenjivati i publika i drugi takmičari. Sabiraju se poeni iz emisije u emisiju, na osnovu kojih se rangiraju od prvog do poslednjeg sve do polufinalne emisije.

Autor: I.M.
Izvor: Blic
Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>