Region

Svet

Ljuba Pantović savetuje buduće farmere: Naoružajte se strpljenjem i vaspitanjem!

Ljuba Pantović gostovala je u studiju kod Marije Lazić u emisiji "Tačno u podne", a kako se strasti oko protekle sezone Farme još nisu stišale, i dalje su se komentarisali događaji u Lisovićima.

Ljuba Pantović savetuje buduće farmere: Naoružajte se strpljenjem i vaspitanjem!



Bodibilderka je iskoristila gostovanja u ovoj emisiji da posavetuje farmere koji će u nedelju uveče ući na imanje u Lisovićima: "Prvo se naoružajte kućnim vaspitanjem, strpljenjem i onom snagom koju nosimo svi u sebi, a ni ne znamo da je imamo. Doći ćete u priliku da trpite nešto što ste mislili da ne možete, a moraćete".

Ljuba je objasnila da su ugovori koji se potpisuju pred ulazak u rijaliti vrlo jasni, pa je morala da se ponaša shodno tome. Iako se nikada nije pokazala kao neko ko je agresivan, da fizičko nasilje nije zabranjeno, pitanje je ko bi se sa Farme vratio čitav ako bi bodibilderka odlučila da se ne kontroliše.

Ona je prokomentarisala i poslove na Farmi i rekla kako nije nimalo prijatno kada ceo dan radi u štali, a onda joj neko kaže da smrdi, ali je i za to imala vrlo realan i jednostavan komentar. "Ja ću se oprati, a oni koji smrde iznutra nikada neće".

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>