Region

Svet

Goga Sekulić tužila svekrvu!

Goga Sekulić podnela je krivičnu prijavu protiv Zorice, majke Igora Ramovića, jer je zamenila bravu i tako joj onemogućila da uđe u stan u Sarajevskoj ulici, u kojem su pevačica i njen pokojni suprug živeli od 21. novembra i u koji je ona ulagala svoj novac.

Goga Sekulić tužila svekrvu!



Goga Sekulić i majka Igora Ramovića na sudu zbog stana?!
Kako saznaje "Kurir" proces je već pokrenut, a ona je očajna što mora time da se bavi umesto da na miru odboluje muža. Goga ima povišen pritisak i zbog iscrpljenosti prima infuzije svakog dana u Urgentnom centru.

"Goga ne može da se oporavi, gledala je smrti u oči i ta trauma će joj ostati za ceo život. Sama je izgurala sve oko Igorovog lečenja i uz pomoć kuma Nebojše i nekih prijatelja, među kojima je Boban Rajović, platila 20.000 evra kako bi Igora primili u bolnicu u Nemačkoj", kaže naš sagovornik.

On naglašava da pevačica sad mora da vraća dugove.

"Igor je iz bolnice rekao majci da proda stan u Sarajevskoj da bi vratili novac prijateljima. Planirali su kasnije da odu u Švajcarsku, gde bi imao besplatno lečenje jer je Goga njihov državljanin. Međutim, Zorici ne pada na pamet da proda stan. Ta nekretnina pripadala je Igorovoj babi i dedi i on je od rođenja prijavljen na toj adresi. Njegova majka nikad nije stanovala tu, već s novim mužem na Zvezdari."

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>