Region

Svet

Tijana Dapčević o Eurosongu: Očekujte spektakl!

Pop pevačica Tijana Dapčević predstavljaće Makedoniju na sledećem "Eurosongu" u Danskoj. Popularna Makedonka, koja godinama živi u Beogradu, istakla je da je to za nju velika čast i da očekuje dobar plasman na ovom muzičkom takmičenju.

Tijana Dapčević o Eurosongu: Očekujte spektakl!



Tijana Dapčević predstavlja Makedoniju na sledećem Eurosongu!
"Hvala makedonskoj televiziji što me je izabrala za svog predstavnika na “Evrosongu”. Biću na nivou zadatka, nemam tremu, mada mislim da to nije dobro, jer mi je ona svojstvena. Veliko je zadovoljstvo, ali i odgovornost nastupati na "Eurosongu", jer se od mene očekuje nešto spektakularno i sigurna sam da će tako biti. Iako je još rano za prognoze, nadam se visokom plasmanu, ali i da ću dobiti po 12 poena od Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i svih ostalih zemalja u kojima nastupam."

Naredni "Eurosong" biće održan od 6. do 10. maja 2014. u Danskoj, a kompozicija kojom će se Tijana takmičiti tek će biti izabrana. Pevačica je do sada dva puta oprobala sreću na izboru za makedonskog predstavnika na ovom prestižnom muzičkom takmičenju. Prvi put 1996, kada je sa pesmom "Ti prostuvam" bila treća, dok je 2002, s kompozicijom "Izgrev", takmičenje završila na četvrtom mestu. Plasman za "Eurosong" pokušala je da izbori i 2006. godine, kao predstavnik Srbije i Crne Gore, kada se takmičila s pesmom "Grijeh".

Njena mlađa sestra Tamara Todevska već je predstavljala Makedoniju na "Eurosongu", i to u Beogradu 2008. godine, kada je najveću podršku imala upravo od Tijane. Međutim, nije uspela da stigne do finala.

Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: NaDlanu

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>