Region

Svet

Andreana Čekić sa mnogobrojnim kolegama proslavila rođendan (Foto)

Andreana Čekić je sa kolegama Darkom Lazićem, Anom Sević, Milicom Pavlović, Milanom Dinčićem Dinčom i prijateljima proslavila rođendan u dvoru "Aleksandar" u Ledinima.

Andreana Čekić sa mnogobrojnim kolegama proslavila rođendan (Foto)



Čekićeva se na veselju pojavila u beloj haljini, koju je dobila na poklon od koleginice i cimerke Vanje Mijatović, a posebno ju je obradovao poklon koji su za nju pripremili njeni prijatelji Nemanja Laković i Jelena Stanković.

Naime, oni su joj na rođendansko slavlje doveli da se upozna sa čuvenim komičarem, koji je poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis. Pevačica je bila presrećna zbog ovog iznenađenja i nije mogla da dođe k sebi od uzbuđenja.


Foto: Puls

Kao što smo pomenuli, na veselju su bili mnogi pevači, među kojima i Darko Lazić, Ana Sević, Vanja Mijatović, Dragi Domić, Milica Pavlović, Milan Dinčić Dinča i svako od njih je u jednom trenutku uzeo mikrofon u ruke da zabavi prisutne, a inače je za muzički repertoar bio zadužen Rade Kosmajac i njegov bend, koji je podigao sve prisutne na noge.

Koliko je veselo bilo na rođendanskom slavlju pevačice, dovoljno govori i to što se u jednom trenutku Dragi Domić popeo na sto i zaigrao na njemu.



Autor: I.M.
Izvor/Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>