Style

Ljubav

Zubne navlake kao novi modni trend? (Foto)

Oduvek su savršeno beli zubi bili hit među poznatim ličnostima. Međutim, u poslednje vreme sve više zvezda se odlučuje za više ili manje diskretne ukrasne navlake koje osmehu daju sasvim drugačiji izgled.

Zubne navlake kao novi modni trend? (Foto)



Zlatne navlake za zube svoje poreklo vuku iz rep muzike gde su u nešto ekstremnijoj varijanti prisutne preko deset godina. A nakon repera, navlake su prihvatile i poznate zvezde koje na ovaj način žele da se istaknu. Među prvima je bila Rijana koja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj ima zubne ukrase u obliku zlatnih puški. Dok su neki ostali preneraženi smatrajući kako poznata pevačica na ovaj način promoviše vatreno oružje, drugima se čini kako se radi o još jednom modnom detalju.



Ubrzo nakon Rijane, kraljica popa Madona je stavila zlatne navlake. Madona se prošle nedelje pojavila s navlakama u obliku kaveza dok je izlazila iz teretane.

Poslednja u nizu zvezda s navlakama je Keti Peri. Dok su njene koleginice odabrale zlatne i srebrne navlake, ona je pažnju na svoja usta skrenula pomoću navlaka sa svetlucavim kamenčićima koji čine reč 'Roar' što je ujedno i naziv njenog novog singla.



Uprkos tome što su zvezde danas najuticajnije što se mode tiče, za većinu njih najpoželjniji je savršeno beli osmeh s pravilnim zubima. Ovakve modne ekscese mogu da priušte sebi retki.

Autor: B.B.
Izvor: ljepota.ba
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>