Svet

Region

Monika Beluči: Ljubav se ugasila pre tri godine

Istina polako izlazi na videlo! Italijanski mediji otkrili su neke detalje u vezi sa aktuelnim razvodom po mnogima jedne od najlepših žena na svetu Monike Beluči i Vensana Kasela.

Monika Beluči: Ljubav se ugasila pre tri godine



Ceo svet je bio iznenađen informacijom o razvodu, ali prema tekstovima koji se ovih dana mogu pročitati na Apeninskom poluostrvu, poznati glumački par - čiji je brak smatran čak i najidealnijim - zapravo već duže vremena ne živi pod istim krovom, a dane provodi na različitim krajevima sveta.

"Brak je nedavno sporazumno rastavljen posle 14 godina. Njihova ljubav se ugasila pre tri godine, kad su dobili drugo dete. Monika se iz Brazila, gde su živeli, vratila u Evropu. Ona trenutno najviše vremena provodi na relaciji Pariz - Rim", navodi izvor jednih italijanskih dnevnih novina.

Ljubavna priča Monike Beluči i Vensana Kasela počela je na snimanju filma "Apartman" 1997, a krunisana je brakom dve godine kasnije. Ubrzo su dobili ćerku Devu, a pre tri godine i malu Leoni.

"Naš brak uspeva jer smo nas dvoje mnogo različiti. Pre Monike ni sa jednom ženom nisam proveo duže od tri meseca. Ona me je očarala i naučila me da ne budem previše ozbiljan", kazao je Kasel svojevremeno u jednom intervjuu. Italijanska filmska diva trenutno sa Emirom Kusturicom snima "Na mlečnom putu", u kojem igra partnerku našeg proslavljenog reditelja.

Autor: M.P.
Izvor: Beta
Foto: AP

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>