Region

Svet

Željko i Žarko Stojanović traže 30.000 evra za ulazak u rijaliti!

Željko i Žarko Stojanović, blizanci koje je u Srbiji proslavilo učešće u Velikom Bratu, nedavno su završili snimanje još jednog rijalitija na Tahitiju.

Željko i Žarko Stojanović traže 30.000 evra za ulazak u rijaliti!



Istovremeno "profesionalni učesnici rijalitija" su odbili ponudu da učestvuju u narednoj sezoni popularnog srpskog rijaliti programa koji kreće uskoro. "Evo, ležim na plaži i pijem koktel", rekao nam je senzacionalni pobednik Velikog brata Žarko, kada smo ga pozvali da za "Blic" prokomentariše učešće u rijalitiju "Ostvro istine".

On i brat su sada u Francuskoj gde imaju obavezu da se do decembra svakog vikenda pojavljuju u diskotekama širom Francuske i Švajcarske radi promocije “Ostrva istine“.

"Uf, "Ostrvo“ je bilo brutalno. Nije kao Veliki Brat i nije takav tip ljudi, poput Maje Nikolić. Ipak, svađali smo se. Bilo je i tuče. Mnogo su me nervirali ostali učesnici. Nisu znali kako da pišu, kako da se ponašaju... Užasno", podelio je Žarko sa nama utiske.
 
Pobednik Velikog brata se pohvalio i da su Željko i on nedavno dobili poziv za učešće u još jednom domaćem rialitiju.
 
"Zvali su nas da uđemo u taj šou koji počinje ubrzo. Na sreću, mi smo zauzeti do decembra, pa nismo ni morali da razmišljamo o tome. Do razgovora o cifri koju bi morali da izdvoje nismo ni stigli. Ovde sam fenomenalno plaćen i mislim da producenti ne bi mogli da isprate. Sa druge strane, ako me budu zvali i sledeće godine da učestvujem u istom, tražiću im 30.000 evra unapred i možemo da sarađujemo", rekao nam je Žarko.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>