Region

Svet

Goga Sekulić završila u bolnici!

Pevačica Goga Sekulić prethodna tri dana provela je u bolnici zbog visokog pritiska i iscrpljenosti organizma, zbog čega je sve vreme bila priključena na infuziju.

Goga Sekulić završila u bolnici!Ona planira da u narednom periodu ode u manastri Mileševa, kako bi se fizički i psihički odmorila.

Gogi je pozlilo odmah nakon pomena pokojnom suprugu Igoru Ramoviću, koji je obeležila krajm prošle nedelje, kada su je prijatelji koji su je zatekli u stanu odvezli u Hitnu pomoć. Ona je odmah hospitalizovana zbog izuzetno visokog pritiska i iscrpljenosti organizma.Po izlasku iz bolnice dobila je terapiju koje strogo mora da se pridržava, a kako bi osnažila sebe psihički i fizički, planira spas da potraži u jednom od manastira, gde će provesti neko vreme.

"Doktori su rekli da je za nju velika trauma bila što joj je Igor umro na rukama! Do sada je imala puno obaveza oko sahrane, pomena i dizanja spomenika jer je sve morala sama da uradi ali tek sada postaje svesna da njega nema", rekla je Gogina prijateljica.

Autor: M.P.
Izvor: Naše Novine
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>