Region

Svet

Region

Danica Maksimović glumi domaću verziju Ebi Lokart u Urgentnom centru

Danica Maksimović u seriji "Urgentni centar" igra glavnu medicinsku sestru, veoma nezgodnu po naravi, koja se u originalnoj američkoj verziji zvala Ebi Lokart, a tumačila ju je Mora Tirnej.

Danica Maksimović glumi domaću verziju Ebi Lokart u Urgentnom centru



Katarina Radivojević: Drago mi je što tumačim Kaju u seriji Urgentni centar (Foto)
Naša proslavljena glumica nada se velikom uspehu projekta jer je, kako kaže, ekipa ispred i iza kamera sjajna. "Igram glavnu sestru Danu. Mladi reditelj Stevan Filipović mi je posebno drag momak. Zna tačno šta hoće da dobije od glumca", kaže Maksimovićeva za Kurir i dodaje:

"Lepo mi je bilo da radim s Mikijem Manojlovićem i Ivanom Bosiljčićem. Cela ekipa je sjajna. Snimali smo u KBC "Bežanijska kosa", koji je propao i oronuo. Pripremajući se za ulogu, oni koji igraju lekare morali su da prisustvuju operacijama. Meni je zapala noćna smena. Najviše kadrova uradila sam s mladim kolegom Markom Janjićem. Bilo nam je teško i vrlo stresno da snimamo. Radeći na ovoj ulozi shvatila sam da su lekari i bolesnici na istoj poziciji i zadatku".

U seriji "Urgentni centar", koja se snima u produkciji "Imoušn", u ulozi mladog stažiste pojavljuje se Bojan Perić, a gosti u prvoj epizodi su Vlasta Vlaisavljević i Branka Veselinović.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>