Svet

Region

Ben Aflek odustao od dva rediteljska projekta zbog uloge Betmena

Holivudski glumac i reditelj Ben Aflek odustao je zbog uloge Betmena u nastavku filma "Čovek od čelika" od dva rediteljska projekta.

Ben Aflek odustao od dva rediteljska projekta zbog uloge Betmena



On je planirao da režira filmove "The Stand" i rimejk francuskog trilera "Tell No One", ali to neće uraditi zbog rada u novom filmu studija "Vorner". Kako prenosi Dedlajn, Skot Kuper će umesto Afleka, režisera filma "Argo" koji je ove godine osvojio tri Oskara, režirati adaptaciju romana Stivena Kinga "The Stand".

Takođe, u medijima se spekuliše da će Aflek igrati u više filmova o Betmenu, a možda će i režirati film "Liga pravednika".

Studio "Vorner" saopštio je prošlog četvrtka da će 41-godišnji Aflek igrati povučenog milijardera Brusa Vejna/Betmena, u nastavku filma Zeka Snajdera "Čovek od čelika" koji bi u bioskope trebalo da stigne 2015. i u kome Supermena igra britanski glumac Henri Kavil.

Većina fanova ovog filmskog i strp junaka nije zadovoljna izborom Afleka za tu ulogu, pa su na internet sajtovima i društvenim mrežama pokrenute peticije da se kasting ponovi.

Autor: M.P.
Izvor: Tanjug
Foto: AP

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>