Region

Svet

Region

Uroš Ćertić kao Džek Trbosek, Sindi kao njegova žrtva! (Foto)

Rediteljka Sanja Beštić kroz treći po redu projekat "Art Fusion" i konceptualnu izložbu sa mini-koncertom inspirisanu Londonom, predstavlja beogradskoj publici 10. septembra jedinstveni foto-koncept koji uključuje više od 20 poznatih ličnosti iz svih sfera javnog života Srbije.

Uroš Ćertić kao Džek Trbosek, Sindi kao njegova žrtva! (Foto)



Fotografske izložbe sa poznatim ličnostima potpisuju Nemanja Novaković i Aleksandar Carević. Mladi Nemanja Novaković, koji briljira u žanru modne fotografije, London vidi i interpretira kroz koncept engleske književnosti.


Foto: ArtFusionProject

Ispred njegovog objektiva našli su se supermodel Andrija Bikić kao Šerlok Holms, zatim agent 007, a onda i Hamlet, glumci Viktor Savić kao Robin Hud i Aleksandar Filimonović kao Petar Pan, pevačice Ana Bebić, Lejla Hot i Ana Milenković kao romantične dame romana Džejn Ostin, Nevena Božović kao Alisa u zemlji čuda, model Aleksandar Palajić kao Dorijan Grej, kaskader Uros Ćertić i Ivana Stamenković kao Džek Trbosek i njegova žrtva, a zvezda snimanja je definitivno bio i mali Željko Bodiš, srpski Hari Poter.


Foto: ArtFusionProject

Stilista Bane Dević je uz pomoć frizera nove generacije Sava’s i šminkera Tijane Avramović predstavio duh Engleske od viktorijanskog do modernog perioda. Aleksandar Carević, perspektivan beogradski fotograf u ovom nesvakidašnjem konceptu predstavlja London kroz stereotipe. Pevačica Goca Tržan se našla u liku Lejdi Di, a u ostalim stereotipima Engleske predstavljene su poznate ličnosti Srbije: Sanja Dimitrijević, model Vladan Miljković, glumac Sergej Trifunović, glumica Eva Ras, manekenka Bojana Rajić, novinar Aleksandar Sale Jovanović, poznati beogradski bloger Amitz Dulniker, kao i grupa "Beat street".


Foto: ArtFusionProject

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>