Region

Svet

Ana Stanić snimila spot u Parizu: Bilo je nenormalno zabavno! (Foto)

Ana Stanić gostovala je u "house" obradi čuvene španske pesme "Besame" u saradnji sa francuskom glumicom i pevačicom Barbarom, a prošlog meseca atraktivna plavuša je posetila Pariz gde je za ovu numeru snimljen i spot.

Ana Stanić snimila spot u Parizu: Bilo je nenormalno zabavno! (Foto)



"Pesma je potpuno u jednom house maniru. Kada su me pozvali da učestvujem u tom projektu bila sam vrlo iznenađena jer se ne bavim tom vrstom muzike", kaže Ana Stanić i dodaje kako je u pitanju prava letnja numera koja zvuči vrlo komercijalno.



Spot za ovu pesmu urađen je u Parizu, a snimanje je bilo, kako Ana kaže "nenormalno zabavno". Za potrebe snimanja iznajmljen je veliki stan, dok je tema bila burleska.

"Jako su me dugo sređivali i to je bilo pomalo dosadno, ali kada sam videla sve one statiste onako obučene i kada je sve počelo odlično sam se zabavljala, pre svega jer sam sa nekom novom ekipom u Parizu", rekla nam je Ana.



Ana Stanić posetila je Pariz prvo u junu kada su snimani vokali i kada je u Parizu sem posla imala prilike da uživa u neverovatno visokim letnjim temperaturama, a zatim i u julu kako bi se pojavila na snimanju spota i uradila promotivne fotografije.

Tačan datum objave spota i pesme još uvek nije poznat, ali ćemo tokom septembra uživati u ovoj obradi španske pesme "Besame" i glasu Ane Stanić koji je sve to upotpunio.



Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>