Region

Svet

Branka Blek Rouz i Dragi Domić: Toples i nestašne poze na Crnogorskom primorju! (Foto 18+)

Striptizeta Branka Blek Rouz i Dragi Domić uslikani su u Crnoj Gori dok su uživali u moru, a mladi pevač je sve vreme bio opčinjen Brankinim grudima.

Branka Blek Rouz i Dragi Domić: Toples i nestašne poze na Crnogorskom primorju! (Foto 18+)



Njih dvoje zajedno su provodili vreme na crnogorskom primorju, a da su i te kako bliski pokazuje i činjenica da se Branka nije libila da se u toplesu kupa kraj svog prijatelja.

Međutim, iako se trudio da uživa u njenom društvu, Domić, kao i svaki muškarac, nije uspeo da skine pogled sa njenih grudi koje su se u jednom trenutku nalazile tik pored njegove glave.



Iako su po ulasku u vodu delili dušek i upijali sunčeve zrake, pevač ga je kao pravi džentlmen kasnije prepustio Branki. Dok je ona sunčala svoje zgodno telo, Domić se naslonio na njene noge i pomno posmatrao striptizetu. Očigledno je da njoj to nije smetalo, a sudeći po pevačevoj faci prvo je bio zbunjen, a kada se navikao na prizor osmeh sa lica mu nije silazio.



Dragi i Branka su se svakako odlično proveli na zajedničkom kupanju i sunčanju, a prisutni na plaži mogli su samo iz daljine posmatrati obline striptizete, ipak je Domić imao priliku da ih izbliza pogleda i u potpunosti skenira.


Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>