Region

Svet

Goga Sekulić: Igor mi ništa nije ostavio, jer ništa nije ni imao!

U prvom intervjuu nakon tragičnog gubitka supruga, Goga Sekulić priča o srušenim snovima - velikoj porodici i deci s Igorom Ramovićem, koji je preminuo od raka pankreasa 14. jula, i to samo dva meseca nakon što su se venčali.

Goga Sekulić: Igor mi ništa nije ostavio, jer ništa nije ni imao!



Pevačica ekskluzivno za "Blic" kaže da nije osoba koja ume da se jada i izaziva sažaljenje, ali da je njen bol izuzetno veliki, a gubitak nenadoknadiv. "Nikome se nisam jadala, a išla sam u hitnu pomoć jer mi je od tolikog bola i nervoze pritisak skočio. Ne umem da se žalim i jadam, a teško mi je da ne može biti teže. Umesto na medenom mesecu, bili smo u bolnici i borili se za Igorov život, a spasa nije bilo. Ovo je košmar", rekla je Goga za "Blic".

Goga Sekulić u ispovesti: Žao mi je što nisam ostala trudna sa mojim Igorom (Foto)
Kako priča, ljubav sa biznismenom se desila iznenada, a još brže ga izgubila. Ona kaže da su težili ka ostvarenju istih ciljeva, a prvenstveno da se ostvare kao roditelji. "Vapio je za domom i porodicom, jer svoju nikada nije imao. Majka mu se preudala, a otac se ženio čak pet puta. Prijao mu je brak i vreme koje je provodio sa mnom. Želeli smo veliku porodicu i zajedničku decu, al‘ nam se nije dalo", kaže neutešna Goga.

Ona ističe da joj bol na trenutak umanje njeni najbliži, roditelji i sestra koja živi sa porodicom u Švajcarskoj. Sa suprugovom familijom nije ostvarila bliske kontakte, a izuzetno ju je pogodilo što je njegov otac Zoran Ramović govorio za medije pred Igorovu smrt i posle toga.

Goga Sekulić u sukobu sa svekrom: Tužno je da postoje takvi roditelji!
"Užasno me pogađa da njegovi roditelji govore bilo šta za medije, jer oni nisu javne ličnosti i nisu pozvani da pričaju bilo šta, jer na njihovom mestu su mogli da budu drugi ljudi, da sam se kojim slučajem udala za nekog drugog. A mogla sam da biram", kaže Sekulćeva, i bez pitanja o ostavinskoj raspravi sama kaže da neće naslediti ništa od Igorove imovine. "Igor mi nije ostavio ništa, jer ništa nije ni imao. Jasno je da sam se udala iz ljubavi, a ne iz interesa. Imala sam šansu da se udam za milionera, ali sam zavolela Igora. I on je zavoleo mene. Ali, sudbina mi je dodelila samo bol i lepa sećanja koja je potisnula tragedija", plačnim glasom kaže pevačica.

Iako roditelji Igora Ramovića nisu nijednom rečju pokazali animozitet prema pevačici, ona sumnja u njihove dobre namere prema njoj i osuđuje ih da nisu bili dovoljno dobri roditelji. "Oni o meni mogu da kažu samo lepe reči jer im ništa nažao nisam učinila, nego naprotiv, bila sam uz njihovog sina kao jedina njegova podrška. Lečila sam ga, bdela nad njim, ležala pored njega bolesnog i bespomoćnog, transportovala ga mrtvog, i na kraju sahranila. Da li može posle toga neko da pljune po meni. Ako sam zaslužila, neka i to urade! Njegovi otac i majka nisu došli ni da ga vide. Zvala sam njegovu majku da dođe da ga zatekne u životu, ali mi je rekla da ne može da stigne i stigla je tek na dan kad sam ga izgubila", potreseno priča Goga.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>