Region

Svet

Slobodan Vasić kupio stan u Beogradu i ostao bez devojke!

Slobodan Vasić ima novi stan, ali više nema devojku. Zvezda "Granda" nedavno je raskinuo višemesečnu vezu s Milicom Ivančević iz Novog Sada jer nije mogao da joj se posveti onako kako je ona želela.

Slobodan Vasić kupio stan u Beogradu i ostao bez devojke!



Slobodan Vasić: Tražim devojku koja ne pati za bivšim!
Ona je počela da ga proverava i da se buni jer se ne viđaju svaki dan, što on nije mogao da podnese. Kako saznajemo od Vasićevih prijatelja, pevač poslednjih mesec dana nije bio posvećen devojci pošto je mnogo radio, a u slobodno vreme je razgledao stanove. Na kraju je i kupio jedan u Beogradu, u koji će se uskoro useliti.

"Sloba i Milica su nekoliko meseci bili u idealnoj vezi. Ona je jedina devojka koju je javno eksponirao. Fejsbuk je bio preplavljen njihovim zajedničkim slikama, statusima i komentarima, a sad od toga nema ništa. Sloba je sve obrisao. Trudio se da joj ne daje povoda za izlive ljubomore, ali jednostavno je puklo", kaže naš izvor.

Pozvali smo Vasića, koji nam je na sve ovo kratko rekao: "Zvaću vas na useljenje. Nisam više s Milicom, jednostavno nam nije išlo, a razloge ću ostaviti za sebe. Ne bih dalje da komentarišem".

Sloba inače priprema novu pesmu, a počeo je da komponuje i za svoje kolege.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Nenad Milošević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>