Region

Svet

Zoran Kesić se ženi i postaje tata! (Foto)

Voditelj Zoran Kesić će se uskoro oženiti i postati otac. Iako je malo ko verovao da će vickasti voditelj ikada stati na ludi kamen, on je oduševljen situacijom i jedva čeka da postane tata i suprug.

Zoran Kesić se ženi i postaje tata! (Foto)



"Još uvek ne znamo kojeg je pola beba, mada bih ja, čisto radi pobede u muško-ženskim odnosima, hteo da bude dečak. Svadbicu ćemo napraviti krajem septembra, samo za najbliže prijatelje i rodbinu", s osmehom od uva do uva priča voditelj za "Blic".



On je svoju izabranicu, kostimografkinju Ivanu Majstorović pre dve godine upoznao na Exitu, u prvim redovima na "Fjužn stejdžu", i od tada su nerazdvojni.

"S ponosom mogu da kažem da će mali Kesić stići u februaru. Mogu vam reći da odlično podnosimo trudnoću, što se po meni i vidi. Ivana se odlično snalazi i drugo stanje je stvarno drugo stanje, jer sad ne raskidamo jednom mesečno, kako je to bilo pre", smejući se priča Kesić.

On kaže da je svadba planirana za kraj septembra, ali da će spremiti intimnu, ali ludu žurku.

"To će više biti žurka. Pozvaćemo samo najbliže prijatelje i rodbinu i odlično ćemo se zabaviti. Naši gosti će biti samo ljudi s kojima smo u kontaktu. Iskreno, više me brine kako će moja buduća supruga rešiti problem oko prezimena... Majstorović-Kesić mi zvuči kao prezime za neku spisateljicu", iskren je voditelj.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>