Svet

Region

Sin Madone i Gaja Ričija snima svoj prvi album (Foto)

Sin popularne pevačice Madone i režisera Gaja Ričija Roko odlučio je da krene majčinim stopama sa svojm prijateljem sa kojim će snimiti svoj prvi album.

Sin Madone i Gaja Ričija snima svoj prvi album (Foto)



Madona ponosno pokazala nove zlatne navlake za zube: Nije li preterala? (Foto)
Madona je nedavno na svoje zube stavila zlatne navlake koje se nikako ne slažu sa stilom kraljice popa i više bi priličile nekom reperu, a samo par dana nakon toga njen sin odlučio je da razvije karijeru u svetu hip-hopa.

13-godišnjak planira da uđe u rep vode i radi na tome jer je već imao nekoliko demo snimaka koje je poslao na par adresa.Njegova majka ga u potpunosti podržava kao što je i on nju, budući da je nastupao kao plesač na njenoj prošlogodišnjoj turneji.


Foto: Rex

Sa druge strane kraljica popa je izjavila da sumnja da će ga volja za hip hopom proći,ali mu ona i Gaj Riči i dalje pružaju maksimalnu podršku u stvaranju njegove muzičke karijere. Izvor blizak pevačici otkrio je da koliko god Roko i njegov prijatelj bili ozbiljni u ovoj nameri, Madona i Riči smatraju kako je to samo prolazna faza u njegovom odrastanju.

Madonina ćerka više nije mala: Lurd Leon izrasla u pravu devojku (Foto)
Roko je već postavio jedan snimak na Instagramu i rekao kako se nada da će biti uspešan kao i njegova sestra Lurd koja se uprkos tome što ima tek 17 godina oprobala kao modna dizajnerka.

Autor: M.P.
Foto naslovna: Tumblr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>