Svet

Region

Džastin Timberlejk dominirao na dodeli MTV nagrada! (Foto+Video)

Džastin Timberlejk je dominirao ovogodišnjom dodelom MTV nagrada za video u Njujorku, osvojivši glavni trofej za najbolji video godine za pesmu "Mirrors" i druga priznanja.

Džastin Timberlejk dominirao na dodeli MTV nagrada! (Foto+Video)



Timberlejk je dobio i nagradu "Video vangard Majkl Džekson" za celokupnu karijeru i zasenio druge zvezde koje su prošle noći nastupile u centru Barklejs, u Bruklinu, i iznenadio obnovom svog bivšeg sastava "En sink".


Foto: AP

Duo Meklemor i Rajan Luis je drugi veliki dobitnik - nagrađen je za najbolji hip-hop video za "Can't Hold Us" i za najbolji video sa društvenom porukom za numeru "Same love". Bruno Mars je osvojio statuetu za najbolji video za muškog izvođača, a za najbolju izvođačicu nagrađena je Tejlor Svift.

Timberlejk je izveo miks pesama uključujući "SexyBack", "Cry me a river", "Senorita", "Suit and Tie" i "Rock your Baby", a zatim nastupio sa četiri člana svog bivšeg benda - rasformiranog 2002 - sa dva njihova najčuvenija titla "Girlfriend" i "Bue Bye Bye".


Foto: AP

"Ne zaslužujem ovu nagradu, ali je neću vratiti", našalio se pevac koga je animator večeri Džimi Falon nazvao legendom.

Među zvezdama koje su nastupile prošle noći bili su Kanje Vest, Majli Sajrus, Dženifer Hadson, Bruno Mars i Lejdi Gaga. Lejdi Gaga otvorila je svečanost novim singlom "Applause" maskirana kao bela šahovska figura, ali je nastup završila u minijaturnom bikiniju u kojem je bila čitave večeri.



Autor: M.P.
Izvor: Beta
Foto naslovna: Reuters

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>