Region

Svet

Bojana Rajić sa novim dečkom letuje na jahti?!

Bojana Rajić posle uživanja u Dubaiju otputovala je na odmor na crnogorsko primorje.

Bojana Rajić sa novim dečkom letuje na jahti?!



Kako saznaje Telegraf iz izvora blizak Rajićevoj, popularna manekenka je pre nekoliko dana boravila u Bokokotorskom zalivu gde je, na jahti uživala s novim dečkom u tamošnjim plažama i morskom ambijentu.

"Bojana je već nekoliko dana u Crnoj Gori, gde uživa sa svojim novim dečkom. Iako se nedavno pojavila vest da je u Švajcarskoj, Bojana je na svoj profil na Instagramu okačila fotke sa odmora. Sina Lava nije povela, već ga je ostavila na čuvanje svojoj majci u Beogradu, kojoj pomažu dve bebisiterke", navodi sagovornik Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti.

Inače, Bojana je postavila fotografiju sa mora gde pozira u crnom bikiniju na jahti i na kojoj se vidi da joj razvod baš i ne pada teško.

Da podsetimo, poznata srpska manekenka je prema pisanju magazina "Story" nedavno otputovala u Cirih kod sestre sa svojim sinom Lavom i to na sedam dana, a u Srbiju će se vratiti kada se slegne prašina oko razvoda od fudbalera Vladimira Stojkovića, koji takođe uživa u svojoj novoj vezi s Dejanom Živković.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>