Region

Svet

Region

Uroš Ćertić napao Selmu Hajek (Foto)

Kaskader Uroš Ćertić je pokušao da se prikarde Salmi Hajek, ali se glumica iznenada okrenula i uspela da se odbrani, te ga je oborila ga na pod.

Uroš Ćertić napao Selmu Hajek (Foto)



Sve je snimano pod reflektorima u Šimanovcima i reč je o sceni horor filma "Everli" koji holuvudska zvezda snima u Srbiji. Prema scenariju, zadatak Uroša Ćertića je bio da ubije Salmu Hajek, ali je on ipak dokrajčila njega.

Iako je u početku negirao da je ikada bio na snimanju u Šimanovcima, nakon što smo mu prepričali kompletnu scenu, kaskader je popustio:

"Pa vi sve saznate, a baš me zanima kako. Ispoštujte me i nemojte da me ispitujete jer sam se obavezao na ćutanje. Tačno je da imam potpuno drugačiju scenu od svih kaskaderskih scena koje sam izveo u "Novembar menu" i jeste tačno da me Selma na kraju ubije. Ništa više ne mogu da vam kažem", rekao je Uroš Ćertić, kome je ovo drugi holivudski projekat ove godine.

Za film u kojem se Selma Hajek bori za goli život i beži od svirepih ubica koje šalje njen bivši suprug angažovano je mnoštvo kaskadera koji će dinamikom obogatiti filmski materijal, što je neophodno budući da je skoro kompletna radnja smeštena u šest prostorija.


Foto: Blic

Izvor blizak produkciji otkriva da osim Stele Stanković, slavna glumica ima još jednu dublerku, spretnu Japanku. A dok lepotica iz Smedereva zbog sličnosti sa Selmom po visini, boji kože i kose učestvuje u probama svetla koje su vrlo zamorne za glumicu, i u nekim scenama joj pozajmljuje svoje obline, Japanka je takozvana stend-dabl dublerka koja Selmu zamenjuje u izuzetno opasnim kadrovima i tako fingira samo fizičku spretnost lepe Meksikanke.

Autor: I.M.
Izvor: Blic
Foto naslovna: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>