Region

Svet

Bane Janković: Katarina Živković i ja smo i dalje u vezi!

Glasine da su Katarina Živković i Bane Janković raskinuli trogodišnju vezu juče se brzinom munje proširila na internetu, međutim maneken demantuje priče.

Bane Janković: Katarina Živković i ja smo i dalje u vezi!"Nemam potrebu da pravdam bilo kome, nikada nismo raskidali, kako se piše, i nikada nismo imali većih kriza u vezi. Stvarno ne želim više tu priču da komentarišem. Sve je OK sa Kaćom i sa mnom i sa našom vezom", izjavio je Bane, što je u suprotnosti sa izjavom koju je njegova (bivša?) draga dala tokom jučerašnjeg dana. Naime, pozvana da prokomentariše da li je istina da su raskinuli zbog slika na kojima je Bane prisan sa drugom devojkom, Katarina je rekla:

"Videćemo šta ćemo, dogovorili smo se da i on i ja više ne govorimo o našem odnosu za medije. Neka malo prođe, da se glave ohlade, videćemo šta će se desiti sa nama", rekla je Katarina najpre, da bi potom demantovala:

"Nisam izjavila kako je preneto. Ne želim ništa više da komentarišem", izjavila je Kaća, koja se u trenutku poziva nalazila u kući svojih roditelja u Leskovcu.

Kako se saznaje, Katarina i Bane se jesu nakratko udaljili, ali iako nisu zajedno provodili dane, svakodnevno su se čuli, te udaljenost nije uticala na njihovu ljubavnu vezu.

"Zbog poslovnih obaveza, Kaća i Bane se jesu malo udaljili poslednjih nedelja, ali to nikako nije uticalo na njihovu vezu. Pojavile su se i te fotografije na kojima je Bane sa nekom devojkom, ali Kaća nije na to obraćala pažnju. Iako su bili udaljeni, njih dvoje su se svakodnevno čuli i razmenjivali po nekoliko tekstualnih poruka. Ni jednom ni drugom nije svejedno kada se piše o problemima u njihovoj vezi, a Kaća je zaista umorna od takvih priča", ispričao je izvor blizak pevačici, koja ovih dana ima i zdravstvenih problema, te je nedavno završila na infuziji posle nastupa u Makedoniji.

Autor: I.M.
Izvor: Alo
Foto: G. Srdanov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>