Region

Svet

Farma 5: Ava Karabatić najavila seks i golotinju!

Za par dana počinje nova sezona najgledanijeg rijalitija u Srbiji i ujedno omiljene razonode na ovim prostirima Farma 5, u kome će pod prismotrom kamera krave musti i na slami spavati mnoge zgodne cice, među kojima će biti starleta Ava Karabatić i mlada "Zvezda Granda" Beograđanka Katarina Grujić.

Farma 5: Ava Karabatić najavila seks i golotinju!



Na imanju u Lisovićima publika je gledala brojne svađe i nepristojno ponašanje VIP-ovaca, farmere kako rade seoske poslove, ali i kako ne rade, dok su poslednju sezonu ovog rijalitija obeležili i vreli kadrovi seksa Jovane i Danijela, koji su redovno upražnjavali ove noćne aktivnosti.

Stoga, nameće se pitanje ko će publiku u predstojećoj sezoni "počastiti" eksplicitnim kadrovima seksa, dok na to, bez premišljanja, odgovara hrvatska starleta i skandal majstor Ava Karabatić.

"Ako bih se zaljubila i imala potrebu za seksom, to bih i uradila. To je najnormalnija ljudska potreba! Ja se uopšte ne obazirem na kamere, i ponašaću se kao kod kuće, te ćete moći da me gledate kako šetam gola", ispričala je rijaliti zvezda.

Pored Ave, publika će se u Farmi 5 naslađivati i pogledima na bujne obline mlade "Grandovke" Katarine Grujić, koja je mnogima zapala za oko zbog svog egzotičnog izgleda, ali i navodnog "kućnog videa" kojim joj je pretio bivši dečko.

"Volim svoje telo i sigurno ga neću skrivati. Sunčaću se u kupaćem, ali ću paziti na svoje ponašanje. Ako bih se zaljubila, samo bih gledala da izdržim bez seksa dok se rijaliti ne završi", rekla je Grujićeva.

Da podsetimo, na imanju će im se pridružiti i još jedna "Zvezda Granda" Jelena Jovanović, koju mnogi prepoznaju i kao "Plejboj" cicu.

Autor: M.P.
Izvor: Informer
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>