Svet

Region

Sulejman Veličanstveni konobarisao da bi preživeo

Jedan od najpoželjnijih turskih glumaca Halit Ergenč koji se proslavio u seriji "1001 noć", a zatim i kao Sulejman Veličanstveni nije oduvek bio zvezda sa velikim zaradama.

Sulejman Veličanstveni konobarisao da bi preživeo



Halit kaže da je jedva spajao kraj sa krajem, a da bi preživeo radio je kao konobar, plesao, popravljao računare i mnogo drugih stvari. "Terao sam inat ocu. Nisam mu oprostio što nas je napustio i zbog toga nisam upisao Dramsku akademiju, a nisam imao ni društveni život. Dok su svi moji vršnjaci izlazili i zabavljali se ja sam sa predavanja išao na ples. Radio sam sve moguće poslove sao da bi preživeo i platio račune.Popravljao sam računare i konobarisao, a plesao sam na uličnom festivalu u Istambulu obučen kao robot", priča čuveni glumac uz komentar da je zbog silnih problema počeo i da pije.

Halit nastavlja priču i kaže da je zatim sa sinom otišao u Ameriku, ali se tamo ništa nije promenilo i posle kratkog vremena vratio se u još gorem stanju jer je već bio u 30-im i ništa mu nije išlo od ruke, pa je probleme rešavao alkoholom.

Trenutak kada su ga po povratku u Tursku pozvali da glumi u seriji promenio je njegov život iz korena.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>