Region

Svet

Miloš Bojanić: Nisam odgovoran za Đusov napad

Kada se pročula vest da je poznati reper Đus prebijen, većina ljudi odmah je pomislila da je to delo poznatog pevača i pobednika "Farme" Miloša Bojanića, koji je sa reperom već mesecima u sukobu. Najveću sumnju je izrazio bivši bubnjar EKV-a Firči, koji je gotovo siguran da Bojanić stoji iza tog napada.

Miloš Bojanić: Nisam odgovoran za Đusov napad



"Javili su mi da je trenutno dobro i da je kod kuće, ali nisam još uvek upućen u detalje. Apsolutno se ne bih iznenadio da Miloš Bojanić stoji iza ovoga jer je u poslednje vreme dosta pretio svima, a ne samo njemu. Sami zaključite... Kada neko preti i to se desi, fakat sve je jasno!"

Sa druge strane Miloš se nije mnogo potresao na Firčijeve provokacije, već je diplomatski odgovorio:

"Đus je meni bio drag momak kada je ušao na "Farmu" i ja sam ga dočekao kao svoje dete, ali je svojim komentarima to uništio. Ja sam, inače, svoje fanove pozvao da se ne obračunavaju ružnim rečima, a kamoli fizičkim kontaktom. Naučen sam da se ne obračunavam pesnicama već mudrošću, kao što je Njegoš rekao. Nadležni organi će ustanoviti ko je to uradio i zašto, ali Đus je problematičan kada popije, a ja nisam upućen u njegove račune u Beogradu. Žao mi je zbog toga što mu se dogodilo, a što se tiče Firčija, njemu ću se izviniti što sam u jednom intervju rekao da su njegovi tata i mama zlostavljali Srbe. Ne, to su bili njegov deda mađarski Ciganin i baba katolkinja iz Knina, koji su 1942. godine uništavali Srbe. A to da sam ja kriv što je mali pretučen, to cela nacija zna da nije istina. Ja sam na 'Farmi' bio najjači i mogao sam sve da ih bijem, ali moja filozofija je da pamet caruje", rekao je Bojanić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>