Svet

Region

Adrijana Lima i Marko Jarić uživaju sa ćerkicama u Majamiju (Foto)

Marko Jarić, njegova supruga model Adrijana Lima i ćerkice Sijena i Valentina proglašeni su "najfotogeničnijom porodicom na svetu".

Adrijana Lima i Marko Jarić uživaju sa ćerkicama u Majamiju (Foto)



Ona je prelepa brazilska manekenka, a on je slavni sportista, pa je unapred moglo da se pretpostavi da će i deca Adrijane Lime i Marka Jarića biti kao sa slike.

Nedavno su uslikani kako uživaju u porodičnom životu u Majmiju kada su išli na ručak.
 

Foto: JLP

Dok je držala Sijenu u rukama, uz veoma malo šminke na licu, Adrijana je izgledala poput svake druge brižne majke, a njen suprug je za ruku vodio stariju ćerku Valentinu, noseći torbu sa stvarima neophodnim za bezbrižnu šetnju.

Ko bi rekao da bogatstvo porodice Jarić iznosi skoro 200 miliona dolara i da su kuću na Beverli Hilsu, vrednu dva miliona, zamenili još većom vilom u Majamiju od 10 miliona dolara.

Markova imovima procenjena je na 145 miliona. Kao košarkaš Jarić je po sezoni u NBA zarađivao oko sedam miliona dolara, ali je i odličan preduzetnik, pa je vlasnik nekretnina, restorana, modne linije... Ove godine zaradio je 46 miliona.

Bogatstvo Adrijane Lime iznosi 45 miliona. U proseku godišnje zarađuje oko osam miliona dolara, a prošle godine je na „Forbsovoj“ listi po zaradi bila četvrta najplaćenija manekenka na svetu.

Autor: I.M.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus


>