Region

Svet

Ekrem Jevrić i Šako Polumenta se umalo potukli u Bijelom Polju! (Foto)

Da estradne zvezde ponekad ne mogu da prihvate nečiju popularnost, dokaz su Šako Polumenta i Ekrem Jevrić, koji su se umalo potukli na nedavno održanom koncertu u Bijelom Polju.

Ekrem Jevrić i Šako Polumenta se umalo potukli u Bijelom Polju! (Foto)



Do sukoba je došlo jer crnogorski pevač navodno nije mogao da veruje da je internet zvezda dobila veće ovacije od njega. Naime, Polumenta je prvo bio u šoku što publika toliko voli Jevrića, a dodatno se iznervirao kada mu je Ekrem rekao da je velika zvezda.


Foto: Miloš Rafailović

"Ekrem i Šako su nedavno zajedno nastupali na humanitarnom koncertu u Bijelom Polju, gde je bilo baš dosta ljudi. Trebalo je da izvedu po nekoliko pesama, a kada je Šako uvideo da Ekrema publika više pozdravlja, nije mogao da veruje.

Nije mu bilo jasno zašto je to tako, ako se uzme u obzir da pevaju u njegovom rodnom gradu, a i da su Jevrićeve glasovne mogućnosti prilično skromne. Nakon što je Šako izašao na scenu i otpevao nekoliko pesama, publika je uzvikivala i tražila Ekrema. Polumenta se toliko iznervirao da uopšte nije želeo da ustupi mikrofon Jevriću niti da najavi njegov nastup, kao što su činili pevači koji su prethodno nastupali.


Foto: Alo

Nakon što su se verbalno sukobili, Ekrem i Šako su se sve vreme ignorisali. Kako je Polumenta oduvek imao poštovanja prema internet zvezdi, nije imao nameru da nastavlja svađu, ali ga je zaista iznerviralo Jevrićevo ponašanje. Čak i kada se koncert završio, njih dvojica se nisu pozdravili, već je svako otišao svojim putem", ispričao nam je izvor sa lica mesta.

U nameri da dobijemo komentar Šaka Polumente, pokušali smo da kontaktiramo s njim, ali se u toku jučerašnjeg dana nije javljao na telefon, a ni do Ekrema Jevrića nismo uspeli da dođemo.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto naslovna: Dušan Milenković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>