Region

Svet

Dara Bubamara: Novca nikad dosta, danas sam zahtevnija

Folk pevačica Dara Bubamara objavila je početkom leta novi album, zbog čega je protekla dva meseca bila traženija za nastupe nego inače.

Dara Bubamara: Novca nikad dosta, danas sam zahtevnija



Za novosadsku "čigru" važi žargon da se "dobro udala", pa mnogi smatraju da ova pevačica i ne bi morala toliko da radi. Ipak, Dara bez nastupa ne bi mogla i priznaje da pevanje ne doživljava kao relaksaciju već kao ozbiljan posao.

"Jedini period kad nisam radila bio je kad sam ostala u drugom stanju. Tada sam se baš odmarala, šetala Parizom i uživala. Ali, poludela sam posle mesec-dva takvog "lenstvovanja", jer mi je mnogo nedostajalo pevanje. Muzika mi je u krvi, volim da radim, da putujem... Vredna sam i volim da stvaram."

A mogli biste komotno da živite i da ne radite, jer vam je muž imućan?

"Ne kaže naš narod tek tako da od viška glava ne boli, tako da se i ja držim toga. Novca nikad dosta, uzimajući u obzir da su i veliki troškovi u ovom poslu. Što imate više, više i trošite. Kada sam na početku karijere imala honorar 50 evra, pa 100, 500, bila sam zadovoljna jer sam imala za osnovne stvari. Danas sam zahtevnija. Hoću nova kola, najmoderniju haljinu, cipele... Koliko god novca da imate, nije dovoljno."

Pomenuli ste automobile... Šta sada vozite?

"Prošle su me bubice kada sam želela samo sportska kola. Sad mi treba veći i luksuzniji auto. Imam "ful" "mercedes" i mnogo mi je dobro. Suprug ima svoj auto, pa se retko vozimo zajedno. Na njegovu sreću, jer u retkim trenucima kad samo zajedno, a ja vozim, ume da "zaurla": "Jesi li normalna, smanji gas, imaš dete!".

Na sceni se ponašate kao i u životu?

"Uglavnom. Muž je mirniji, ja sam temperamentna. Ali, to je taj spoj koji funkcioniše."

Na koga je "povukao" vaš sin?

"Na oboje. Kada je imao četiri godine tražio je da vozi auto, ali ne igračku. Pa, vi procenite na koga liči."

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>