Region

Svet

Leksington bend: Imali smo najbolju turneju ikada!

Momci iz sve popularnijeg "Leksington" benda ove nedelje završavaju uspešnu crnogorsku turneju, koja je za mesec i po obuhvatila gotovo sve primorske gradove, ali i Nikšić, Podgoricu i Mojkovac, u kojima ih je čulo više od 100.000 ljudi.

Leksington bend: Imali smo najbolju turneju ikada!



"Ovo je bila naša najuspešnija turneja dosad", kaže Bojan Vasković, pevač benda i miljenik dama. "Radili smo skoro svako veče, a atmosfera je u svim gradovima bila fantastična. Repertoar smo prilagodili željama publike. Pesma "Donesi" pokazala se kao pravi letnji hit, pa su je ljudi tražili i po nekoliko puta za veče.

Zbog velikog interesovanja publike turneja je produžena za nedelju dana, posle čega će momci otići na zasluženi odmor kako bi se što bolje pripremili za poslovne obaveze koje ih očekuju na jesen.

"Po povratku u Beograd imamo još nekoliko, ranije zakazanih, svirki i onda konačno idemo da napunimo baterije za nove radne pobede", kaže gitarista Miloš Vuksanović. "Još se ne zna gde će ko, ali verujem da svi jedva čekamo da se naspavamo. To je prvo što će svako od nas da uradi. Zaslužili smo."

Osim aktuelnog hit singla "Donesi", koji beleži sve veći broj pregleda na "Jutjubu" i duet "Dve čaše" sa "Tribal bendom" dobio je spot, koji je potpisao "Vižuel infiniti".

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>