Region

Svet

Dušan Svilar: Radio stanice me bojkotuju zbog "Granda"

Album Dušana Svilara "Nisam ja dobrovoljni davalac suza“ bojkotuju mnoge beogradske radio stanice, dok su njegove pesme među najslušanijim radio stanicama u Vojvodini, Bosni, Makedoniji pa čak i Hrvatskoju neverici priča Dušan Svilar i dodaje:

Dušan Svilar: Radio stanice me bojkotuju zbog



"Mene to ne vređa, ali zaista ne mogu da verujem da ne žele da ulože minimum napora da preslušaju pesme i vide o čemu je reč. Stvarno ne znam iz kog razloga me beogradske radio-stanice bojkotuju."

 Gane Pecikoza, menadžer mladog pevača, kaže da su mnogi muzički stručnjaci rekli da je ovo najbolji pop album u poslednjih deset godina, ali da to ništa ne vredi jer su ga beogradske stanice unapred okarakterisale kao folk samo zato što je izdavač "Grand“. Dušan će 2. septembra nastupiti na trgu u Subotici. Pratiće ga filharmonija, a pevaće hitove klasične muzike. Nakon toga kreće na turneju po Srbiji.

"Ne nerviram se mnogo zbog bojkota stanica jer vidim da se ljudima sviđaju moje pesme. Mnogo sam mejlova dobio i svi hvale moj rad. Nedavno sam se vratio sa Zlatibora, gde sam letovao sa devojkom Andrejom. Lepo sam se odmorio i spreman sam za jesenju turneju", priča Svilar, i kroz smeh zaključuje da su mu stanice učinile uslugu, jer ljudi nemaju gde da slušaju njegove pesme, pa moraju da kupe CD.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>