Svet

Region

Marina Abramović se poigrala Lejdi Gagom: Godinu dana je verovala da cenim njen rad!

Marina Abramović već godinu dana sarađuje sa Lejdi Gagom, a pevačica je pita za svaki korak koji načini i slepo joj veruje, dok se umetnica sve vreme šali na njen račun.

Marina Abramović se poigrala Lejdi Gagom: Godinu dana je verovala da cenim njen rad!



Novi spot Lejdi Gage za pesmu Applause! (Video)
Marina je na Gagi primenila tzv. "Metodu Avramović", a upravo na jednom od tih video klipova Gaga se može videti potpuno gola. Međutim, egocentrična pevačica nije shvatila da se Marina sa njom poigrava.

"Kada sam pre nekoliko godina izjavila da se divim Lejdi Gagi pomislila da će i ona i svi ostali svhatiti koliko sarkazma ima u tome što govorim. Kada sam videla da ne shavataju, rekla sam da ću ići u korak sa njima i videti kuda će me to odvesti", ispričala je Marina i dodala kako joj je cilj bio da vidi do koje granice je Gaga spremna da ide.

Lejdi Gaga je godinu dana verovala da Marina njenu muziku zaista smatra revolucionarnom, ali je umetnica izjavila da je sada njena šala zaista otišla predaleko.

"Prvo mi je bilo smešno, jer je ona bila lakoverna. Govorila sam joj neke lude stvari, a ona je to stvarno radila. Sada se već plašim da će uraditi nešto opasno", kaže Marina i dodaje da joj je ovo jedna od najboljih šala u životu.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>