Region

Svet

Dejana Živković: Osećam se voljeno, Vladimir je divan i fin momak!

Manekenka Dejana Živković okačila je fotografiju na svoj Fejsbuk profil na kojoj leži pored Vladimira Stojkovića i kao komentar napisalaje da se oseća voljeno.

Dejana Živković: Osećam se voljeno, Vladimir je divan i fin momak!



Uz to, Dejana dodaje da je Vladimir divan momak, ali i da sa Lolom Smiljanićem nije imala ništa sem prijateljstva."Nažalost, navikla sam da budem na meti ogovaranja, ali nikada sebi ne bih dozvolila da izlazim sa oženjenim ili muškarcem koji živi sa svojom ženom. Vladimir duže vreme ne živi sa suprugom s kojom se već nekoliko meseci dogovarao oko razvoda, ali to je tek sada izašlo u javnost i to je njihova stvar!, kaže manekenka za "Story" i dodaje da je presrećna što je u vezi sa golmanom.

"Vlada je stvarno divan i fin momak i drago mi je što provodimo vreme zajedno. Nikada ništa više od drugarstva nisam imala sa Lolom Smiljanićem. Radim u inostranstvu, a kada dođem u Beograd, normalno je da sretnem svoje drugove i poznanike, da ih zagrlim ili da izlazimo zajedno", priča manekenka koju su povezivali i sa Vladom Vuksanovićem.

"Moji najbliži znaju kakva sam i da ta pisanja nemaju veze s mozgom, ali smeta mi što ispadam najgora moguća devojka u očima ljudi koji me ne poznaju, a čitaju o meni. Strašno je kada se probudim ujutro i u novinama pročitam da sam nečija avantura. Hajde da jesam, da volim da izlazim i da sam u tom fazonu, ali stvarno nisam takva."

Autor: M.P.
Izvor: Story
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>