Region

Svet

Marina Tucaković: Hitovi se sami nižu

Autorka tekstova za naše najveće muzičke zvezde, Marina Tucaković, u prvoj polovini godine već uradila pesme za Cecu Ražnatović, Zdravka Čolića, Natašu Bekvalac...

Marina Tucaković: Hitovi se sami nižu



Poznati tekstopisac Marina Tucaković je već navikla da mnogo radi i to za najveća imena naše estrade, ali se prva polovina ove godine može smatrati jednim od najplodnijih perioda u njenoj karijeri. Nove pesme je uradila za Cecu Ražnatović, Natašu Bekvalac, Daru Bubamaru, Željka Samardžića, kao i neke od numera za album Zdrvaka Čolića, čiji se izlazak tek očekuje.

"Napisala sam četiri pesme za Čolu. Ne mogu da otkrivam naslove, ali ću vam reći da je jedna veoma ozbiljna, ali i komercijalna pesma, a ostale tri su takođe u prepoznatljivom Čolinom fazonu. Pozitivne su i vedre. Mislim da su odlične. Bila sam izuzetno raspoložena kada sam pisala za Zdravka", priča Marina za naš list.

Autorka mnogobrojnih hitova otkriva i da je pesme za album "Poziv", Cece Ražnatović, radila drugačije nego ranije:

"Ali opet, sve miriše na Cecu! Ne možemo da pobegnemo od nje. Zadovoljna sam i mislim da je sve ispalo odlično. Mada ni autori ni pevači ne vole da izdvajaju neke drage pesme, meni se najviše sviđaju Cecine "Pusti me da raskinem sa njom", "Ime i prezime" i "Poziv".

Marinin dosadašnji rad stalno prati i priča da inspiraciju za najbolje stihove pronalazi u privatnom životu pevača za koje piše.

"Ima tu istine, ali sve je to, ipak, moje. Tekstovi su pisani inspirisani nečim što mene dotiče. Priznajem da što mi je pevač zanimljiviji, to bolje pesme izađu iz mene. Hitovi kao da se tada sami pišu. Ali uvek se dogovaramo i menjamo u hodu. Neko je više zahtevan, pa menjamo rečenice ili samo reči, i uvek nađemo najbolje rešenje", otkriva Marina i priznaje da nije sve samo u poslu. Nađe ona vremena i da "izluftira" mozak.

"Znam sebi da dam oduška, ne mogu i neću stalno da budem u kući", kaže Tucakovićeva.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>