Region

Svet

Ava Karabatić preglasnim seksom naljutila komšije!

Popularna hrvatska starleta Ava Karabatić glumila je u spotu za pesmu "Fetiš" sve popularnijeg mladog pevača Vladimira Petkova i tom prilikom napravila pravi haos na Crnogorskom primorju.

Ava Karabatić preglasnim seksom naljutila komšije!



O njenoj strasti i seksualnim umećima pričalo se naširoko tih dana, a kako i ne bi kad su mnogi čuli njene uzvike zadovoljstva. Dok su Vladimir i ostatak ekipe snimali svoje kadrove, Ava je dala sebi malo oduška. Možda niko i ne bi primetio da je nema da se komšije iz apartmana pored Avinog nisu požalile na preglasan seks!

"Sa jednim atraktivnim momkom očijukala je čitavo popodne. Čim se ukazala povoljna prilika, njih dvoje su nestali", priča naš sagovornik: "Verovatno niko ne bi ni saznao šta se dešavalo u njenoj spavaćoj sobi da komšije iz apartmana do Avinog nisu zvale Vladimira, koji je snosio sve troškove snimanja spota, pa tako i njenog smeštaja, i zapretile mu da je ili obuzda, ili joj stavi flaster na usta, jer će u suprotnom spavati na plaži!".

Džentlmenski, mladi pevač se izvinio, častio komšije i zataškao situaciju, a drugarici željnoj seksa skrenuo pažnju na lepo ponašanje.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>