Region

Svet

Region

Nina Janković: Toliko mi često govore da sam seks simbol, da ću na kraju u to i poverovati

Zahvaljujući svojoj ulozi u serijalu Montevideo, Bog te video, mlada glumica Nina Janković uživa veliku popularnost intervjuu je otkrila kako reaguje kada komentarišu njen seksepil.

Nina Janković: Toliko mi često govore da sam seks simbol, da ću na kraju u to i poverovati



Od kada je počela da se emituje na hrvatskom kanalu RTL, Serija Montevdieo, Bog te video osvojila je simpatije naših zapadnih suseda. Veliku popularnost uživaju i glavni junaci, a gledaocima je posebno simpatična glumica Nina Janković. Lepa Šapčanka odgovorila je u intervju za hrvatske medije kako reaguje kada je okarakterišu kao sesk simbol.

"Toliko često mi to govore, da ću na kraju možda i poverovati u to da sam seks simbol. Naravno da mi i takvi komplimenti prijaju, ali sve su to i zasluge dobrih fotografa i snimatelja. Volela bih da nas devojčice koje nas gledaju i ugledaju se na nas ne idealizuju previše, jer iza naših fotografija i snimaka stoje timovi koji nekada broje i po desetak ljudi koji su tu da vode računa samo o tome da mi lepo izgledamo. Ipak, kada se svetla kamera ugase najvažnije je ono što svako od nas nosi u sebi", otkrila je Nina u opširnom intervju za Jutarnji list.

Autor: I.M.
Izvor: Story
Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>