Region

Svet

Farma 5: I Bora Drljača među VIP seljacima, zajedno sa Radomirom Počučom!

Iako je po izlasku iz rijalitija Veliki brat u više navrata istakao kako više nikada ne bi učestvovao u sličnom formatu, folk pevač Bora Drljača, po svemu sudeći, predomislio se, jer je pre nekoliko dana potpisao ugovor za učešće u Farmi 5, baš kao i nekadašnji voditelj "ružičaste televizije" Radomir Počuča.

Farma 5: I Bora Drljača među VIP seljacima, zajedno sa Radomirom Počučom!



"Tokom emitovanja prethodne sezone Farme Drljača je uvideo da je njegovom kolegi Eri Ojdaniću ova vrsta prezentovanja donela još veću popularnost, a samim tim i više posla, pa je i on prihvatio ponudu da se u Farmi 5 narodu predstavi kao pravi domaćin. Bora je čvrsto odlučio da pokaže najbolje od sebe i ostane do kraja sve dok ga narod ne izbaci. S obzirom na to da on nije preke naravi i da je dobrodušan, u ovom rijalitiju od Drljače pre možete očekivati smeh do suza, jer ga klimaks i te kako drma", ispričao je naš izvor i dodao:

"I nekadašnji voditelj Pinka Radomir Počuča rado se odazvao pozivu da učestvuje u najpopularnijem rijalitiju. Iako trenutno radi kao PR u Žandarmeriji, ovo će za njega biti pravi izazov da ga vidimo u ulozi seljaka koji čisti štalu, tor, svinjac, ali isto tako čisti kuva i obrađuje zemlju",  završava naš izvor.

Ostaje nam samo da se nadamo da će ovom dvojcu nagrada od 50.000 evra biti odlična motivacija kako bi bili što interesantniji publici pored malih ekrana.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>