Region

Svet

Beer Fest Beograd 2013: Kerber i Bjesovi razmrdali publiku! (Foto)

Nakon nastupa "Bjesova" i "Kerbera" koji su dobro razmrdali publiku, očekuje se nastavak žurke u istom ritmu.

Beer Fest Beograd 2013: Kerber i Bjesovi razmrdali publiku! (Foto)



Dok je trajala euforija nakon nastupa "Kerbera", za to vreme glumac Nikola Kojo delio je na jednom od štandova energetsko piće. Popularni glumac je privukao veliku pažnju, ali nije bio raspoložen za fotografisanje.

"Nikola sada si pao najniže; Nikola javi se da idemo u neko zezanje večeras", šalile su se devojke sa glumcem

Koncert su završili pesmom "Mama, tata". Pivo je letelo kroz vazduh i sve je razigrala pesma "Hajde da se volimo". "Razmrdajte guzice, ajde da vas vidim", pozvao je pevač sa bine, a fanovi su počeli da skaču.


 
U publici je prava žurka. Svi skaču, čaše sa pivom lete na sve strane. Ispred štanova su posetioci već zauzeli mesta kako bi se osvežili pred nastavak programa. "Ljudi koji nas znaju očekuju da sviramo nešto brže, ovo je taj deo", najavio je Gale žestoku svirku.

Poznati bend iz Gornjeg Milanovca završio je koncert katarzičnom pesmom "Ne budi me". "Najbolji koncert na "Bir festu"! Ovo sam čekao", kaže mladić u šorcu bez majice koji se veći deo koncerta valjao po prašini.



Efektan koncert počeli su pesmom "Sve će se doznati". Stari hit "Vreme" razmrdao je sve prisutne, a zatim je pesma "Dar" bila odlična uvertira za ono što publiku očekuje tokom ove večeri.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>