Region

Svet

Nenad Aleksić Sha posetio Mema i Hanku Paldum: Dobio baklavu od pevačice

Nakon što su Sarajevo posetili Goca, Miki, Jovana i Danijel, juče je, na prvi dan ramazanskog Bajrama u Šeher stigao i Nenad Aleksić Sha.

Nenad Aleksić Sha posetio Mema i Hanku Paldum: Dobio baklavu od pevačice



On je, naravno, došao u posetu svom kumu Sulejmanu Haljevcu Memi, koji se potrudio da popularnom Beograđaninu pokaže sve lepote ovog grada i širokogrudnost Bosanaca i Hercegovaca.

Tako ne čudi što je Sha u šali prokomentarisao da su ga "razvukli kao harmoniku", kao i da zbog mnogobrojnih obaveza nije stigao da spava ni sat. Nakon posete Avaz Twist Tower-u Memo je u večernjim satima svog kuma odveo i u popularnu "Pivnicu", gde su u društvu prijatelja uživali uz tamburaše do sitnih sati.

Sha je sa Memom posetio i Hanku Paldum, koja je samo za gosta iz Beograda napravila baklavu! Već sutradan Sha je probao i specijalitete u ćevabdžinici "Galatasaray" kod Meminog tasta Tarika Hodžića, a skoro četiri sata je proveo slikajući se sa fanovima i davajući intervjue.

Memi je bilo puno srce zbog načina na koji je Sarajevo dočekalo njegovog najboljeg prijatelja iz Beograda, pa je na svom FB profilu napisao: "Kada negde upoznaš pravog druga, koji je bio tvoj verni čuvar...Samo mu vrati to tako što ćeš ga dovesti u Šeher, gde je ljubavi na pretek...Hvala ti, Bosno i Hercegovino!".

Autor: M.P.
Izvor: Expressmag.ba
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>