Region

Svet

Guarana Foam Fest 2013: Penušavi karavan u Kragujevcu i Beogradu, manekenke i starlete na topovima (Foto)

Promotivne žurke petog po redu Guarana Foam Festa koji je zakazan za 21. septembar u beogradskoj Kombank Areni, održaće se u subotu u Kragujevcu i Beogradu.

Guarana Foam Fest 2013: Penušavi karavan u Kragujevcu i Beogradu, manekenke i starlete na topovima (Foto)Na otvorenim bazenima u Kragujevcu, nastupiće di-džejevi Igor Mladenović (Garnier), Mark Andreson, Saks i Groove.Posetioce pored noćnog kupanja očekuje višečasovni spektakl sa brojnim performansima i plesnim grupama, koje će prodefilovati impozantnom binom od led ekrana.Promotivna žurka održaće se i u Beogradu, i to na splavu Molti Baci sa početkom u 17 časova. Posetioce pored hektolitara pene očekuje odlična muzika di-džejeva Marčeza i Arhitekte. Za goste koji na žurku dolaze jahtama i gliserima, obezbeđen je prilaz splavu.

Na pena topovima na obe žurke naći će se brojne poznate ličnosti, pa će prisutne penom prskati manekenka Gordana Radić. Izvesno je i prisustvo Stanije Dobrojević, ali i brojnih drugih poznatih lepotica koje će ugrejati, ali i rashladiti publiku. Autor: B.B.
Foto: Guarana Foam Fest

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>