Region

Svet

Farma 5: Ava Karabatić ulazi u rijaliti! (Foto+Video)

Ava Karabatić ulazi u još jedan rijaliti! Naime, ona će od 10. septembra na TV "Pink" uveseljavati publiku koja bude pratila rijaliti Farma 5.

Farma 5: Ava Karabatić ulazi u rijaliti! (Foto+Video)Prema saznanjima portala Telegraf, starleta Ava Karabatić sigurno ulazi na imanje u Lisovićima. Naime, starleta je posle dugih pregovora sa televizijom "Pink" odlučila da nastavi tradiciju življenja u rijalitijima i od 10. septembra ćemo moći da je gledamo zajedno sa kravama i ostalim farmerima.

Budući da je Ava već učestvovala u hrvatskoj "Farmi", srpskom i hrvatskom "Velikom Bratu", srpskom "Survajveru" i samim tim ima iskustva, na imanje u Lisovićima ulazi sa malom prednošću u odnosu na konkurente.

Devojka koja nema konkretno zanimanje, već je poznata kao hrvatska starleta, svoj život živi u rijaliti programima. Mnogi je smatraju čudnom, a internetom kruže njeni "biseri" koji uveseljavaju naciju.

U hrvatskoj "Farmi" Ava je učestvovala 2010. godine. Ispala je posle četiri nedelje, da bi se naknadno vratila u šestoj. U tom rijalitiju ostala je upamćena po smešnim i pomalo čudnim izjavama, koje su svojstvene za nju.Iako uvek pravi dobru zabavu, starleta ni u jednom rijalitiju nije pobedila. Koliko god se trudila da osvoji prvo mesto i novčanu nagradu, uvek joj je izmicala. U srpskom "Survajveru" Karabatićeva je bila miljenica publike i baš ona je 2012. godine izabrala za pobednika manekena Vladu Vuksanovića.

Nakon "Survajvera" u kojem se zaljubila u Vladu Vuksanovića, Ava je novu ljubav pronašla u sprkoj verziji rijalitija "Veliki Brat". Poslednja sezona ostaće upamćena najviše po Avinom skakanju iz "kreveta u krevet", budući da je prvo ljubila Uroša Ćertića, a kada joj je on "dao korpu" prišla je Željku Stojanoviću, koga je čak jurila da imaju seks.

Budući da je i Željko postao poznat nakon učešća u francuskom "Velikom Bratu", te je imao dosta iskustva, ubzo se ohladio od Ave, a starleta je ostala i bez glavne nagrade i bez dečka. Nekoliko puta je plakala i molila Stojanovića da joj se vrati, ali je Željko odlučno rekao da ona ima psihički problem, te da nikada neće biti zajedno.Starleta je nekoliko puta izjavljivala da joj neće biti problem da muze krave, spava sa magarcima u štali ili čisti WC, tvrdeći da će se odlično snaći ukoliko uđe na imanje u Lisovićima. Sada je sigurno da će dobiti priliku za to, a kako će se snaći, ostaje da vidimo u novoj sezoni rijalitija Farma 5 koja počinje sa emitovanjem u septembru.


Foto: Facebook

Autor: I.M.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>