Svet

Region

Kristijan Bejl ponovo igra Betmena za 50 miliona dolara?

Britanskom glumcu Kristijanu Bejlu ponuđeno je 50 miliona dolara kako bi ponovo igrao Betmena u drugom delu "Čoveka od čelika", prenose tamošnji mediji.

Kristijan Bejl ponovo igra Betmena za 50 miliona dolara?Bejl (39) je jasno stavio do znanja da je okačio Betmenov plašt o klin posle završetka trilogije Kristofera Nolana o Mračnom vitezu kada je rekao: "Imali smo sreću da snimimo tri nastavka Betmena. To je dovoljno, ne treba biti pohlepan", ali bi sada možda mogao promeniti odluku zbog ponuđenog iznosa.

Izvor blizak produkciji filma koji se u bioskopima očekuje 2015. godine, kaže da bi Bejl, ako pristane, za 20 minuta pojavljivanja na filmu dobio 50 miliona dolara.

Studio "Vorner" osim drugog dela "Čoveka od čelika" planira i film "Justice League" ("Liga pravde") u kome se takođe pojavljuju Betmen, Supermen i Vonder Vuman i zainteresovani su da Bejl zaigra i u tom projektu, Betmena - naravno.

Proteklih dana u medijima se spekulisalo da bi Betmena mogli da igraju Rajan Gosling, Džoš Brolin, Džo Manđanelo pa čak i Orlando Blum. Ulogu Supermena repriziraće Henri Kavil.

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto: list.co.uk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>