Region

Svet

Nenad Aleksić Sha zaprosio devojku, ona ga odbila! (Foto)

Nenad Aleksić Ša "popio je korpu", i to od svoje devojke Darije. Naime, hteo je da započne život s devojkom s kojom je obnovio jednogodišnju vezu posle Farme, ali je ona to odbila.

Nenad Aleksić Sha zaprosio devojku, ona ga odbila! (Foto)Nenada Aleksića Sha sačekala devojka u studiju: Darija je prava žena za mene! (Video)
Reper je tokom njihovog odmora u Budvi kupio prsten od belog zlata, nameravajući da se vere, ali ona još nije spremna za tako ozbiljan korak jer ima samo 20 godina. Ša se požalio svojim prijateljima da mu je teško jer se nije nadao da će ga devojka odbiti, ali da je ipak razume. Naglasio je da je neće siliti da radi nešto što trenutno ne želi."Nenad i Daria mnogo se vole. Dok su bili na moru, pitao ju je da pređe da živi kod njega, ali ona je to odbila jer smatra da je premlada za taj korak. Rekla mu je da ga voli i da joj je prelepo s njim, ali da je još mlada za zajednički život i brak", priča naš izvor.

Ša je potvrdio naša saznanja: "Prvi pokušaj bio je ćorak. Imam još dva i ako ne bude bilo ništa posle drugog, ići ću na treću sreću. Tad je moja!", kazao je reper.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>